True
Formule1.TV => Samenvattingen en nieuws over Formule 1 ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

10-07-2024
NOS De Avondetappe
NOS De Avondetappe: Afl. 12

Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 192 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 juli, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

NAVO-top. In Washington zijn wereldleiders bij elkaar voor een NAVO-top ter ere van het 75-jarig bestaan van het bondgenootschap. We schakelen met correspondent Kysia Hekster. * Charmeoffensief Orbán. De Hongaarse premier Viktor Orbán reisde afgelopen week naar Kyiv, Moskou en Beijing, naar eigen zeggen om vredesbesprekingen op gang te brengen voor Oekraïne. Wat is Orbáns doel? * Minister Faber in Ter Apel. De nieuwe PVV-minister van Asiel en Migratie Faber kwam voor het eerst naar Ter Apel. We spreken met de burgemeester van Westerwolde, Jaap Velema. * Russisch desinformatienetwerk ontmanteld. Bijna 1000 nep-twitteraars zijn ontmaskerd.



FORMULA 1
FORMULA 1: Chasing The Dream: Moving Up | Behind The Scenes F2 | 2024 British Grand Prix

Hitech's Paul Aron fights to maintain his championship lead, while Ollie Bearman celebrates his signing with Haas. Andrea Kimi Antonelli secures his first F2 win, and Isack Hadjar delivers a stellar performance in the wet conditions at Silverstone. #F2 #ChasingTheDream For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Wat houdt ons tegen?
Wat houdt ons tegen?: Afl. 5

Dagelijks gooien we miljoenen bekers, bakjes en zakjes na één keer gebruik weer weg. Nieuwe regelgeving zou het gebruik van wegwerpverpakkingen moeten ontmoedigen, maar er is geen handhaving. Plastic wordt bovendien vervangen door karton: die bruine frietbakjes, kartonnen bekertjes en papieren rietjes voelen duurzaam, maar zijn ze dat wel? Wat houdt ons tegen om van hergebruik de standaard te maken?



Over Leven
Over Leven: Afl. 5

Op vakantie in Indonesië besluiten Jan van Ommen en zijn vrouw een tochtje te maken met een toeristenboot, maar hun bestemming zullen ze nooit bereiken. Midden op zee zinkt hun schip, met maar één reddingsboot en zonder dat er een noodsignaal wordt verzonden. Werk je samen met de andere drenkelingen of is het ieder voor zich? Wat voor gesprekken voer je eigenlijk met je partner als je denkt te zullen sterven?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 137

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



De Luizenmoeder
De luizenmoeder: Afl. 2

Directeur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge. Moeder Hannah probeert haar dochter na schooltijd onder te brengen bij een vriendinnetje, maar dat wil niet lukken. Juf Ank wordt gek van ouders die te lang blijven zwaaien op de gang en neemt strenge maatregelen.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 28

Voorbeschouwing op de EK-wedstrijd Nederland - Engeland.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 192

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



KvWeetjes
KvWeetjes: Afl. 8

Alle pijnboompitten die in Nederland te koop zijn, komen uit China. Naast dat ze van mindere kwaliteit zijn, kunnen er verkeerde tussen zitten. En die kunnen ervoor zorgen dat je wekenlang een bittere of metaalachtige smaak in je mond houdt. Hoe zit dat en hoe herken je ze?



Het klokhuis
Het Klokhuis: Sosha is in het concertgebouw van Amsterdam, een van de beroemdste van de wereld. Daar

Sosha is in het concertgebouw van Amsterdam, een van de beroemdste concertgebouwen van de wereld. Daar krijgt ze een privéconcert van pianiste Iris Hond. Iris is wereldberoemd. Om zo goed te worden moet je heel veel oefenen én in topconditie zijn. Ook Bert en Joke van de Quizz weten alles van pianomuziek.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

De recreatiewoningen op de Buitenplaats Koningsweg beginnen langzaam vorm te krijgen. Een van de dromen van bewoners Buddy en Veronique was zelf een plekje in de natuur hebben. Met de bouw van hun 'houtstapel' verwezenlijken ze hun droom. En in het cultuurmagazine Route C deze keer: de Kajuit in IJsselstein. In de jaren 70 en 80 was dit de place to be.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 137

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 164

Nederlandse politie reist af naar Dortmund voor halve finale EK * Consumentenbond komt met manifest tegen de incasso-industrie * Russen vechten tegen Russen in Oekraïne * CO2-verwijdering om opwarming van de aarde tegen te gaan



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: SPEED DRAW PROBEREN TE WINNEN MET BEKENDE TEKENFILM FIGUREN!

Je kent de figuren wel zoals stitch, shrek, elsa en die ga ik proberen te tekenen in het Roblox spel genaamd Speed Draw! ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! โ‹† Insta: @MeisjeDjamila โ‹† TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



RoddelPraat
RoddelPraat: Wilfred Genee en vrouw woedend & Buurman Milco neemt wraak op Jan Roos en Dennis Schout

Jan Roos en Dennis Schouten hebben slecht nieuws gekregen, buurman Milco trekt de heren met twee zaken voor de rechter. Wilfred Genee en zijn vrouw zijn kwaad op Jan Roos en Dennis Schouten. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze nieuwe webshop met Oranje shirts: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Willem Engel met Jim Ferguson - Britse opmars van vrije media

een interview van Willem Engel met Jim Ferguson Waarom wij de nieuwe media zijn. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 13

Terwijl Jip en Feike het konijn bevrijden uit een val, zien we plotseling een vreemde man. De kinderen hebben ruzie over het wel of niet opeten van het gewonde konijn. Opeens is Isis verdwenen. En het konijn ook. Tevens is er flinke storm opkomst.



Gio
Gio: HIER ZIJN WE HET ECHT NIET OVER EENS...๐Ÿ˜…

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



StukTV
StukTV: #425: Liften met een Caravan [OPDRACHT]

Vandaag bepaalt de dartpijl waar wij naartoe moeten liften met een gele caravan. Het enige ding is.. we hebben geen auto. Weten wij naar onze eindbestemming te komen? ๐Ÿ˜‚ DAAR ZIJN WE WEER! Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij elke woensdag moeten uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #425 #caravan Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: โ—โ—‹ Website: <a target="_blank" href="http://www.stuk.tv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv โ—โ—‹">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- โŒพ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ โŒพ">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ โŒพ">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



StukTV
LIFTEN met een CARAVAN ZONDER AUTO naar BELGIE… #stuktv #caravan #liften #chaos #belgië

De dartpijl bepaalt waar wij naartoe moeten liften met een gele caravan. Het enige ding is.. we hebben geen auto. Lukt het ons om onze eindbestemming te bereiken? #stuktv #teamstuk --------------------------------------------------------- DOWNLOAD GRATIS DE STUK-APP | <a target="_blank" href="https://stuk.tv/app">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ โ†ณ Check als eerste onze avonturen en een berg aan extra EXCLUSIEVE content in de app. --------------------------------------------------------- volg ons en verover samen met ons het internet! โ—โ—‹ website: <a target="_blank" href="http://www.stuk.tv">Klik hier</a> โ—โ—‹ shop: <a target="_blank" href="http://www.stuktvshop.nl โ—โ—‹">Klik hier</a> instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ tiktok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv โ—โ—‹">Klik hier</a> facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ spotify: <a target="_blank" href="http://bit.ly/stuk-spotify --------------------------------------------------------- โŒพ">Klik hier</a> Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ โŒพ">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ โŒพ">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- StukTV">Klik hier</a> staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



FORMULA 1
FORMULA 1: "I Don't Want To Break The Trust We Have!" ๐Ÿ˜… | Box Of BLUFFS! | Charles Leclerc & Pierre

Charles Leclerc and Pierre Gasly go head-to-head in the third instalment of Box of Bluffs! Pierre sees just how well he knows the Ferrari driver and must correctly guess whether Charles has the dice or if they are in fact in his own box. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 179

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Giel En Santino Spelen Een DUEL Voor President!

Bedankt voor het kijken naar Giel En Santino Spelen Een DUEL Voor President! In deze video speel ik samen met @Giel1 & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: MIJN NIEUWE LAMBORGHINI VOOR DE EERSTE KEER ZIEN! #3935

Deze video bevat een samenwerking met 402 Automotive. Bestel je ticket voor AutoMadness Den Bosch via: <a target="_blank" href="https://www.automadness.nl. โ–ฌ Knolpower">Klik hier</a> kledinglijn โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/Knolpowerkleding Vorige">Klik hier</a> video: Abonneer op dit kanaal: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol Ik">Klik hier</a> speel ook games! Die kan je hier vinden โžœ <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> me op: Instagram: <a target="_blank" href="http://bit.ly/InstagramEnzoKnol โ–ฌ โ‡ฉ">Klik hier</a> Alle afspeellijsten โ‡ฉ โ†ช EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2601--2800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2401-2600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2201-2400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/2001-2200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/1801-2000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1601-1800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/vlog1401-1600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1201--1400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog1001-1200 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog801-1000 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs601-800 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs401-600 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlog201-400 โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Vlogs1-200 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 3: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-3 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 2: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen2 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft Seizoen 1: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Seizoen-1 โ†ช">Klik hier</a> Minecraft mini games: <a target="_blank" href="http://bit.ly/Minecraftminigames โ†ช">Klik hier</a> EnzoKnol Meetings: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolTour #knolpower Dikke">Klik hier</a> vette peace โœŒ



Historisch Bewijs
Historisch bewijs: Onderzoek naar de echtheid van kunsthistorische voorwerpen.

Een 17e-eeuwse politieke moord op het Haagse Binnenhof. Op een schavot wordt stichter en leider van de republiek, Johan van Oldenbarnevelt, met een zwaard omgebracht. Er wordt gezegd dat het zwaard in het Rijksmuseum ligt, maar vorig jaar dook er een andere kanshebber op in Duitsland, in de collectie van de Staatlichen Kunstsammlungen in Dresden. Is Johan van Oldenbarnevelt door een van deze zwaarden omgebracht?



Gort over de Grens
Gort over de Grens: Wijnboer Ilja Gort reist door Galicië in Spanje waar de Keltische roots nog over

Wijnboer Ilja Gort reist door Galicië in Spanje, waar de Keltische roots nog overal terug zijn te vinden. Hij gaat schelpen vissen in Combarro en inktvis proeven op de veemarkt van Santiago de Compostella. De wijn komt uit de Ribera Sacra, waar wijnboeren hun leven wagen boven een diepe kloof.



NOS Tour de France
NOS Tour de France: Afl. 13

Liveverslag van de 11e etappe. Een rit over 211 km van Evaux-les-Bains naar Le Lioran. De renners trekken in deze etappe door de heuvels van het Centraal Massief.



FORMULA 1
FORMULA 1: LEGENDS: Why World Championships Eluded David Coulthard | F1 Beyond The Grid Podcast

What’s the difference between winning races and winning World Championships? David Coulthard enjoyed multiple Grand Prix wins and podiums, but titles were out of reach during his 15-year career in Formula 1. So why was he unable to achieve success that the likes of Ayrton Senna, Michael Schumacher, Lewis Hamilton and Max Verstappen have all experienced? Speaking to Tom Clarkson, Coulthard analyses everything he tried to maximise his ability when competing against ‘exceptional’ drivers and why he ultimately fell short of becoming World Champion. 02:51 – what Max and Lewis have in common 08:40 – Senna, Mansell and Prost's different personalities 14:29 – why he knew he’d beat Schumacher at Magny Cours 2000 19:30 – why brain analysis made DC a more ‘consistent driver 23:53 – how naivety set him back 30:48 – Did McLaren feel like Hakkinen’s team? 35:52 – why he gave up victory at Melbourne ‘98 39:20 – how Red Bull experience compared to McLaren 48:07 – Why Sainz should prioritise short-term success 52:09 – Why DC had doubts about Toro Rosso 56:35 – Does making your bed lead to World Championships? 57:50 – Quickfire questions For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>





Feyenoord
Feyenoord: In SAFE HANDS until 2027: Timon Wellenreuther โœ๏ธ

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Timon Wellenreuther over een nieuw contract. De 28-jarige doelman, van wie de huidige verbintenis liep tot medio 2025, ligt hierdoor tot 2027 vast in De Kuip. In dit interview hoor je zijn eerste reactie! ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Hoelahoep
Hoelahoep: Vrolijk en stoer programma voor kinderen van 3 tot 5 jaar

Hoela heeft iets geks gevonden bij de sloot. Hoep zegt dat het kikkervisjes zijn en dat Hoela die niet zo maar mee had mogen nemen. Maar Hoela heeft haar nieuwe vriendjes al namen gegeven en ze gaat ze echt niet terugbrengen naar de sloot. Kikkervisjes kunnen ook in een vijver wonen. Maar hoe maak je die?



AFC Ajax
AFC Ajax: ๐ŸŽ™๏ธโ€Š LIVE 16:00 | Ajax - Rangers FC | Pre-Season Friendly

De ploeg van Francesco Farioli speelt zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur in Wezep het derde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax">Klik hier</a>



PSV
PSV: INSIDE | Goals, goals, goals โšฝ๏ธ

INSIDE footage of our training with lots of goals ๐Ÿ˜ฎ‍๐Ÿ’จ โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="https://psv.media/2KXaA6m โ–บTurn">Klik hier</a> on notifications (Hit the bell!) โ–บFOLLOW US Twitter: <a target="_blank" href="http://twitter.com/psv">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/psv Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/psv">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/psv TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@psv">Klik hier</a>





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 91

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 191

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 137

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.